4.5.2016

Blogi: Kevään trendit osa 2

Kun katsoo kevään uutuustuotteita asusteiden osalta, ei voi olla huomaamatta muutamaa selkeää trendiä: tekonahka, kukkakuosit ja mattavärit. Tekonahka näkyy niin lippalakeissa kuin laukuissa. Esimerkiksi Beechfieldin Pitcher PU -lippiksessä on trendikkäästi tekonahkainen lippa sekä kiristinsolki.

Quadralta on tullut nahankaltaista 
NuHide PU -materiaalia oleva laukkusarja. Sarjaan kuuluu kannettavalle tietokoneelle sopiva kansio, salkku sekä viikonloppulaukku.

BagBaselta puolestaan on tullut kaksi 
Original retrolaukkua, jotka ovat myös nahkajäljitelmää eli PU-materiaalia.

Kukat kukkivat

Kukkakuosi on tämän kesän silmiinpistävä uutuus. Beechfieldiltä on tullut lippiksiä värillisellä ruusukuosilla sekä mustavalkoisella Havaiji-tyylisellä kukkakuosilla. B880-lippiksessä kupu on kuviollinen ja lippa yksivärinen, B881-lippiksessä puolestaan kupu on yksivärinen ja lippa kuviollinen.

Samoilla kuoseilla on saatavana myös BagBasen BG188-reppu sekä kevyempi BG180 jumppapussi. Lippiksestä ja repusta/jumppapussista syntyykin täydellinen look esimerkiksi kesän festareille tai muihin kesärientoihin.

 

Mattavärit tulevat

Mattavärit ovat nyt todella trendikkäät ja tämä näkyy meidän tuotteissa parhaiten Secridin uusissa väreissä. Miniwalletista on tullut tälle vuodelle uudet värit Blue Matte, Pink Matte ja Green Matte.