1.11.2018

Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima

Alussa oli mies jolla oli unelma. Unelma esineestä, jossa kaikki olisi kohdallaan kuin korpimaisemassa. Jani Jaatisen unelmana oli teräksinen taskumatti, joka sopii käteen kuin leuku, ja joka kulkee mukana kuin metsästyskoira.

Jaatisen hulluus tarttuu, hän kerää ympärilleen mestareita tekijöitä ja takojia, joiden mieliin hän istuttaa unelmansa. Hän on luonut ammattilaisten joukon, joka toimii kuin teräksenkiiltävä kone, mutta jonka ytimessä puhaltaa Ukon henki.

Saimme kunnian aloittaa yhteistyön Ukko Finland -brändin kanssa.

Yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista suunnittelua. Tuotteiden viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Ukko Finland -tuotteet valmistetaan Suomessa.

> Design from Finland kirjoitus Ukosta
> Good news from Finland kirjoitus Ukosta
> Hyppää Ukon yli 50.000 seuraajan joukkoon Facebookissa ja seuraa miten kansa ylistää näitä tuotteita